Isolatie folie is vrij nieuw maar scoort steeds beter!

isolatiefolie
 
 
Isolatiefolie is een vrij nieuw isolatiemateriaal. Isolatie werkt anders dan de bekende isolatiematerialen want deze folie werkt door reflectie van stralingswarmte.
 
De werking
De folie is opgebouwd uit diverse lagen synthetisch materiaal en uit aluminiumfolie. De laatste reflecteert 97 procent van de stralingswarmte. Slechts de andere 3 procent neemt de stralingswarmte op. Om zoveel te reflecteren is stilstaande lucht nodig van minimaal 2 centimeter tussen de folie en het te isoleren object.
 
Kwaliteiten
Op de eerste plaats energiebesparend want daar gaat het om. Verder is isolatiefolie erg duurzaam en ruimtebesparend. Het is ook bijzonder vriendelijk voor ons milieu, anti- allergeen en ook heel belangrijk, makkelijk te plaatsen.
 
Meerlaagse
Dat is dikker dan de gewone isolatiefolie en bestaat uit meerdere lagen. Dat resulteert in een betere isolatie en daarom minder vocht en tocht in uw woning.
 
Waar deze folie toe te passen?
Als dakisolatie. Bij vloerisolatie en bij gevelisolatie. Is bijzonder geschikt voor woningen zonder spouwmuren. Omdat isolatiefolie erg dun is, is het bijzonder goed toe te passen voor de nieuwbouwmarkt.
 
Interessant…isolatiefolie op het raam!
Er is een speciale waardoor het glas niet meer hoeft te worden vervangen. Met name geschikt voor oude huizen waar het glas moet blijven bewaard. En de isolatiewaarde van deze speciale isolatiewaarde zal met 100 procent toenemen ten opzichte van het enkelglas.
 
isolatiefolie