Een muur isoleren betekent geld verdienen!

muurisolatie
 
 
 
De prijzen van energie zullen alsmaar toenemen. En op de prijsstijging heeft u geen enkele invloed. Het enige dat u kunt doen is uw verbruik terugdringen. Verwarming is een grote kostenpost op uw vaste lasten. Door te isoleren kunt u een aantrekkelijk bedrag terugverdienen. En dat terugverdienen begint bij de muren van uw woning.
 
Door de muren te isoleren zal uw CV minder vaak aanslaan. De temperatuur in uw living zal minder hard schommelen en uw living zal minder snel afkoelen.
 
Muurisolatie bij een BESTAANDE woning
En hierbij zijn twee muurtypes te onderscheiden. Het eerste is een massief gemetselde muur en het tweede type is de spouwmuur.


Een massief gemetselde muur kan langs binnen of langs buiten worden ge´soleerd. Een spouwmuur kan aan de binnenkant én aan de buitenkant worden ge´soleerd.
 
Muurisolatie buitenkant
Hierbij kan de voorgevel worden opgefrist. Voordelen zijn dat er binnen niks verandert en u kunt gewoon binnen blijven wonen. Ook de grootte van uw living zal niet veranderen.
Een nadeel kan zijn dat u een vergunning moet hebben omdat u de buitenkant verandert; vraag dat na bij uw gemeente.
 
Muurisolatie binnenkant
U heeft er in elk geval geen vergunning voor nodig. Uw living zal wat kleiner worden en misschien is uw living tijdelijk onbewoonbaar.
 

Muurisolatie bij een NIEUWBOUW woning
Bij nieuwbouw wordt vaak gebruik gemaakt van polyurethaanschuim en dit product isoleert helemaal naadloos en bijzonder duurzaam.
 
muurisolatie